Digitalne igre

PS5 igrice za decu: Zabava i uživanje za najmlađe

Ratchet & Clank: Rift Apart – Intergalaktička avantura

Nova dečja igrica kompanije Soni, namenjena je igranju isključivo na PlayStation 5 konzoli. Njen izlazak je najavljen za 2021. godinu, a tačan datum tek treba da se potvrdi.

U ovom nastavku, inače nerazdvojni drugari Ratchet i Clark, moraće da se razdvoje kako bi spasili svoju dimenziju od zlog doktora koji planira da je uništi.
Ta dva drugara skaču iz dimenzije u dimenziju kroz mnogobrojne interdimenzionalne ljubičaste rascepe. U tome će im velika pomoć biti i veliki, novi arsenal oružja koji do sada nismo videli u ovoj franšizi, dok se kroz borbe probijaju do svog cilja. Upoznaćete i novi ženski lik, njihovu novu saveznicu Lombax, koja donosi još malo osveženja što se tiče plejade likova u igrici. Junaci će posetiti planete koje do sada u ovoj igrici nisu viđene, a već poznate alternativne dimenzije sada izgledaju još življe, obogaćene biljnim i životinjskim svetom. Vizuelni efekti su nešto na čemu je Insomniac Games radio predano, te očekujte da igrica neće razočarati ni u tom aspektu.

Sackboy: A Big Adventure – Neodoljiva zabava

Sonijev naslov, objavljen 19. novembra ove godine, namenjen je igranju na dve platforme, PlayStation 4 i PlayStation 5.

Mogu je igrati do četiri igrača, u prelepom 3D okruženju od kojih je nešto već poznato, ali i novo što tek čeka da bude otkriveno.

Ova šarenolika igra, čiji vas prizori nikada neće zamoriti, nudi i vrlo slatke sposobnosti likova da se probijaju kroz igru – penjite se vertikalno po zidovima dok su vam stopala umazana medom. Rešavajte probleme kako god vi želite i mislite da treba, ovde je samo putovanje do cilja prelepa nagrada i avantura.

Povezani postovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *